hosting6

VPN-servere er kostnadseffektive alternativer og gir et bedre alternativ til en dedikert privat nettverkstilkobling, etter behov for selskaper og bedriftskontorer. VPN-servere bruker Virtual Private Network-teknologi. Et VPN (Virtual Private Network) er faktisk et privat nettverk bygget på internett's offentlige nettverk & apos;bruker & apos;andre sikkerhetsmetoder og apos; kryptering for å holde organisasjonsinformasjon hemmelig gjennom.

VPN-servere er kostnadseffektive alternativer og gir et bedre alternativ til en dedikert privat nettverkstilkobling, etter behov for selskaper og bedriftskontorer. VPN-servere bruker Virtual Private Network-teknologi. Et VPN (Virtual Private Network) er faktisk et privat nettverk bygget på internett's offentlige nettverk & apos;bruker & apos;andre sikkerhetsmetoder og apos; kryptering for å holde organisasjonsinformasjon hemmelig gjennom. Det er derfor det er kjent som internett VPN.

Internett VPN har tillatt mange selskaper å koble til sine kontorservere fra andre steder enn kontoret.

PPTP (Point to Point Tunneling Protocol) på VPN-servere gjør det mulig for Mac- og Windows-brukere å logge på PowerElf-servere fra hvor som helst i verden. En sikker 128-biters kryptert tilkobling er laget fra den lokale datamaskinen til VPN-servere via PPPT. VPN anses som sikrere fordi både måladresser og kildenettverksadresser, sammen med data, er kryptert.

Et VPN etablerer virtuelle tilkoblinger til eksterne nettsteder og quot;nettverk over Internett" – slik at brukerne kan få tilgang til dem uten avbrudd. Et virtuelt privat nettverk blir en populær metode for å koble til et LAN- eller kontornettverk

Sterke sikkerhetsfunksjoner som passord, brannmurer, kryptering og andre sikkerhetsmetoder gjør VPN-servere sikrere. Internett VPN har blitt funnet å ha kontroll over mange nettsteder og servere.

Et eksternt vpn er den vanligste typen virtuelt privat nettverk som bidrar til å skape en sikker tunnel fra systemet til kontorserveren din.

I noen tilfeller trenger du ikke engang å få tilgang til Internett, men du trenger bare en datamaskin, telefonlinje, modem og programvare, hvilken nettverksadministrator som kan ha installert på datamaskinen, eller du får instruksjoner om hvordan du konfigurerer PPTP.

Internett-tilgang er ikke alltid nødvendig for en VPN-tilkobling. Men et system med en telefonlinje, modem > programvare er alt du trenger for å konfigurere PPTP på riktig måte. Dette vil gjøre det mulig for brukeren å koble til selskapets server og begynne å gjøre det gjennom et VPN. Alle eksterne datamaskiner på Internett VPN fungerer som om de alle er i samme & apos; sikker LAN & apos;.

Internett VPN har blitt funnet å ha mange fordeler som kan beskrives som følger:

• Det hjelper deg med å koble til firmaets server og få tilgang til den hjemmefra eller andre eksterne steder. Dette er den enkleste måten å få tilgang til kontorserveren på, selv når du ikke er på kontoret.
• Det er et sikkert tunnelnettverk som ingen lett kan komme inn.
• Ved å installere & quot;konfigurere VPN-klientprogramvare og quot; på den bærbare datamaskinen, kan du til og med få tilgang til din firma-og apos;s server fra hvor som helst i verden.

Tags

Comments are closed