hosting7

Leide servere har blitt ansett som kongen blant webhotellverdenene nesten siden Internett ble oppfunnet. Men når det gjaldt de to hovedtyper av dedikerte servere, kunne du leie eller kjøpe – administrert eller ikke-administrert – markedet virket jevnt delt. Nå tar imidlertid administrerte dedikerte servere raskt over, ettersom flere og flere brukere fortsetter å se alle fordelene som følger med denne typen webhotell.

Dedikert hosting-tjeneste

Dedikerte servere er webservere som bare støtter en persons eller virksomhets nettsted eller konto. Dette gjør at eieren eller leieren av denne spesielle serveren har full tilgang til alle ressurser på denne serveren – lagringsplass, trafikk og alt annet på denne serveren. Å ha slik tilgang til så mange ressurser lar en bedriftseier gjøre nesten hva som helst med serveren sin, bygge et nettsted så stort som de trenger, og ha tusenvis av besøkende om dagen uten å risikere at nettstedet deres krasjer. Imidlertid, selv om dedikerte servere så ut til å møte behovene til enhver bedriftseier, kommer de likevel med sine egne problemer.

Fordi bedriftseieren er ansvarlig for alt relatert til denne serveren, blir lagring på stedet ofte et problem. Og hvis bedriftseieren ikke hadde mye teknisk kunnskap til å utføre noe så komplisert som en dedikert server, så må de ansette noen som gjorde det. Ofte, når det gjelder servere som har hatt mye data om dem eller omfattende støtte, er det behov for et helt IT-team; og dette kan være dyrt.

Så for bedriftseiere som ønsket fordelene med dedikert hosting uten å forsømme virksomheten fordi de måtte ta seg av den, kom webverter med administrerte dedikerte hostingalternativer.

Hva er en VPN tjeneste?

Managed Dedicated Hosting tilbys vanligvis av samme webvert som du mottok din dedikerte server fra. Med en administrert hostingpakke vil webverten utføre servervedlikeholdsoppgaver, inkludert installering av oppgraderinger, sikkerhetsoppdateringer og konstant overvåking for å sikre at serveren aldri krasjer.

Historisk sett var brukerne ganske splittet når det gjaldt administrert versus ikke-administrert webhotell, og noen valgte å ansette sitt eget serveradministrasjonspersonale på stedet, mens andre bestemte seg for å bruke den praktiske alt-i-ett-pakken som tilbys av webhotellet. . I dag er dette imidlertid i endring ettersom flere og flere selskaper velger å velge administrerte dedikerte servere.

Ifølge en nivå 1-undersøkelse er det omtrent en tredjedel flere brukere som leter etter administrerte dedikerte servere nå enn noen gang før. Dette skyldes mange forskjellige nye trender i forretningsmiljøet, inkludert utvidelse av outsourcing, den økende populariteten til virtuelle skrivebord og økt fokus på næringslivet. Når disse trendene fortsetter og vokser, vil populariteten til administrerte dedikerte servere også øke.

Tags

Comments are closed